slide show

2013 är på väg
   -   Publicerat i: Miessi

2012-12-27

Oj  vad snabbt denna julen går, knappt har vi sagt adjö av jultomten och dukat av julskinkan förrän vi ska hälsa år 2013 välkommen. Så här på årets sista skälvande dagar får du av oss ett tips till nyårsfesten på norrländsk drink och tilltugg med renkött som bas.

 

Recept:

Lapplänningen

                      4 cl Fruktsoda
                      6 cl lingondricka
                      2 cl konjak
                      0,5 dl fryst hjortron
                      4 cl hjortronlikör
                      krossad is

                      Gör så här:

                      Fyll ett glas till hälften med krossad is. Lägg hortronen på isen och häll på med konjak, likör, dricka och Fruktsoda. Rör försiktigt så att hjortronen stannar kvar på isen.

 

 

Goda och enkla snittar med renkött

                      - Mörkt fullkornsbröd med Cambozola-ost, rökt renstek och melon

                      - Vitt formbröd med sallad, rökt renstek och pepparrotsgrädde

                      - Krustader med keso, tärntat stekt renkött och rädisa.

 

Champangnekylare i renskinn, 2900:-

 


KOMMENTARER

KOMMENTERA HÄR

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: