slide show

1 advent närmar sig!
   -   Publicerat i: Miessi

2012-11-27

Nu är det snart dags för advent igen! 
 
Nu väntas en tid med förberedelser, det ska skrivas julkort och barnen ska skriva önskelistor, julklappar köpas och julmaten lagas. Vi har redan börjat med adventpyssel på kontoret och ljusstaken står redo i fönstret.  Vi längtar till att få smaka på varm adventsglögg och pepparkakor och tända det första adventljuset. Längtar du också?
 
Har du tröttnat på din gamla adventsljusstake så hittar du i i nätbutiken denna hittar du denna vackert vita renhornsljusstake att ha till advent! Du hittar den här!
 

Nytt i butik
   -   Publicerat i: Miessi

2012-11-16


 
Du hittar dessa nyheter och många fler HÄR!
   

Kallt om huvudet?
   -   Publicerat i: Miessi

2012-11-14

Har du precis som vi här i Göteborg börjat känna av kylan? Då sitter en varm mössa på sin plats.
 
Dessa stilrena mössor är skapade utav Sara Björne, bosatt i Kiruna, och finns både i baggy och normal modell. Mössorna är gjorda i 96 % Ekologisk bomull och 4 % elastan och kan tvättas i 40%.
 
Så varför inte mysa till det med en av dessa mössor i vinter, dom blir dina för endast 349:-/st.
 
 
 

Ny blogg!
   -   Publicerat i: Miessi

2012-11-14

Hej och välkomna till den nya bloggen. Ny adress och ny skribent. Linda heter jag och kommer att uppdatera er på allt nytt som händer hos oss på Miessi, under tio veckor.
 
Just nu är vi i full gång med nya produkter som snart kommer upp på hemsidan och i nyhetsbreven, så håll utkik HÄR och på mailen, för du har väl anmält dig, så att du får våra nyhetsbrev? Annars, anmäl dig HÄR!
 


Följ vår blogg med Bloglovin